Cine suntem noi?

Firma BUSTENICONSTRUCT SRL vă oferă case de locuit din buştenicase de vacanţă din lemn rotundpavilioanefoişoare şi terasemobilier de grădină şi alte piese de amenajări exterioare. Putem, totodată, oferi mansardări ale caselor deja existente. În fabricarea construcţiilor utilizăm o tehnologie bazată pe experienţă canadiană, folosind buşteni prelucraţi exclusiv manual. Serviciile şi produsele oferite sunt de calitate excepţională, fiind realizate cu mare pasiune şi deosebită atenţie.

Image
Structura

Structura

Structura masivă şi îmbinările perfecte conferă rezistenţă la cutremure.
Aspectul rustic

Aspectul rustic

Aspectul rustic este datorat faptului că structura din buşteni este aparentă atât pe exterior, cît şi pe interior. Condiţiile moderne de confort sunt completate de senzaţia de plăcut, datorată texturii şi culorii lemnului, combinate cu aroma naturală de terebentină.
Combinare

Combinare

Există posibilitatea de a combina excelent structura pe buşteni cu piatră, sticlă, cărămidă sau suprafeţe tencuite sau văruite.
Image

Case din buşteni „la roşu”

La momentul de faţă, societatea noastră produce şi montează case din buşteni „la roşu”. Clientul are sarcina de a asigura existenţa fundaţiei casei, a unei macarale la şantier şi a învelirii acoperişului. Putem asigura asistenţă la proiectarea casei sau cabanei, în baza unei schiţe transmise de client, având în vedere ideile acestuia, bugetul planificat şi gusturile, preferinţele sale.