Elérhetőségek:

Busteniconstruct SRL
537305 Gyergyóújfalu 276/B
Hargita megye, Románia

Cod fiscal: RO 17049564
Reg. Com.: J19/1218/2004

E-mail:

Az BUSTENICONSTRUCT Kft. lakóházak, hétvégi házak, teraszok, beépített tetőszerkezetek, kerti bútorok, elkészítését vállalja természetes kézi megmunkálású rönkfából. A rönkfa illesztése egy kanadai technológia alapján történik ami Allan B. Mackie világhírű mester nevéhez fűződik. Célunk a minőségi szolgáltatások és termékek előállítása, olyan termékeké amelyek nagy odaadással és odafigyeléssel készülnek a természethez vonzódó klienseink megelégedésére.

Case din busteni

A fából való építkezés hagyománya egyidős az emberrel, hagyomány amely az északi népeknél jut hangsúlyozottan kifejezésre, pl. Kanada. Ezért használnak a mestereink egy jól bevált világhírű módszert a rönkfa illesztésére.

A természetért rajongó emberek általában a következők miatt tarják előnyösnek a rönkházat:

  • A rönkfa nagy határolóképessége miatt (nagyobb mint a téglafal esetében), hiszen a fa az egyik legjobb természetes hőszigetelő anyag, függetlenül a fa természetszerű repedéseitől, mivel ezek nem befolyásolják a fa hőszigetelő képességét.
  • Állandó páratartalmú levegőt biztosít a lakásban, mivel a fa beszívja a párát majd ha a levegő szárazabbá válik képes kiengedni magából azt.
  • Case din busteni
    Bármely évszakban előállítható, felépíthető, valamint újjáépíthető akár egy másik helyen is.
  • Alacsony költségű utólagos karbantartás – 5-6 évenként kell faápolóval kívül kezelni.
  • Földrengésbiztonság, a masszív szerkezetnek és a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően.
  • A kívül-belül ugyanolyan rönkszerkezet egy rendkívül rusztikus és kellemes látványt nyújt, anélkül hogy le kellene mondanunk a modern életkörülményeinkről.
Az ilyen típusú épületek iránti érdeklődés gyorsan nő. Ennek a növekedésnek a legnagyobb akadálya a személyes tapasztalat és a megfelelő mennyiségű információ hiánya.